Helene Bøksle og Åste & Rikke til finalen

(Oppdatert) Etter en fargerik sending fra Ørland, ble i kveld de to første bidragene klare til finalen i Spektrum 12. februar!

asterikke

Disse ble:

* Åste & Rikke – ‘Not That Easy’ (1)

* Helene Bøksle – ‘Vardlokk’ (2)

heleneboksle

Tallene i parantes angir plasseringene i delfinalen. Det er første året noensinne at vi får vite et konkret resultat i en delfinale. 

Etter noe kritikk fra fjoråret, fikk Ørland i år viet større oppmerksomhet gjennom TV-ruta – noe som tydelig slo an blant de 2 500 i salen. Årets første sending virket allikevel noe oppstykket, særlig fordi «postkortene» i år var langt opp som rene hjemme-i-sofaen intervjuer mellom Per Sundnes og artistene.

Lyd- og bildemessig var det derimot ikke noe å rette fingeren mot. Alle syv artistene, kanskje med unntak av Sichelle, leverte gode fremføringer.

Årets scene virket å være en miks av fjorårets MGP og Melodifestivalen, og det var lagt større vekt på bruk av lys fremfor skjermer.

At Helene Bøksle gikk videre til Spektrum, kom ikke som noen stor overraskelse. Overraskelsen måtte i så fall være at hun ikke vant delfinalen, og at Åste & Rikke leverte bidraget som gikk helt til topps.


{pollxtbot id=28}

{pollxtresultbot id=28}


Til Siste-sjansen i Sarpsborg 5. februar gikk:

* Sie Gubba – ‘Alt du vil ha’ (3)

* Use Me – ‘Daisy’ (4)


  
            

Vi på escNorge vil som forrige uke, fylle opp hele den neste uka med artiststoff og nyheter fra Florø, hvor nå MGP forflytter seg til den andre delfinalen 22. januar.

 


Pressebilder: NRK

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien