ERT risikerer søksmål

hellasOg såpeoperaen i Hellas ruller videre. Siste nytt er at Elias Psinakis, tidligere manager for Sakis Rouvas og Kostas Martakis (begge kjent fra Eurovision Song Contest), truer ERT med søksmål om ikke Theocharis Ioannid er med på ERTs liste over artister til den nasjonale finalen.

ERT lot jo i forrige uke artistene Theocharis Ioannid og Yannis Savidakis levere inn sine søknader igjen for en ny gjennomgåelse. ERT har opplyst at dette vil skje i morgen, men ingen tror virkelig på at ERT kommer til å endre på sin beslutning. Men Elias Psinakis står på sitt og truer altså med søksmål.

I mellomtiden er det mange artister som støtter Theocharis Ioannid, bl.a programlederen Yorgos Kapoutzides og den tidligere Eurovision deltageren Elpida (Hellas 1978 og Kypros 1986) som i flere intervjuer har sagt at ERT har gjort en stor feil ved å utelate Theocharis Ioannid.

Hvem som til slutt ender opp i den greske nasjonale finalen gjenstår å se, men nok av dramatikk er det i alle fall rundt hvem som skal representere landet i Düsseldorf. Dette er en kamp på liv og død.

escNorge holder sine lesere oppdatert på fortsettelsen av dramaet.

Kilde: oikotimes.com

 


Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien