Tragisk dødsfall på Island

sjonniSöngvakeppni Sjónvarpsins-veteranen Sigurjón Brink, bedre kjent som Sjonni, døde brått i sitt hjem i Garðabæ i går kveld, trolig av et hjerteatakk. Sjonni ble bare 36 år gammel, og etterlater seg kone og fire barn. Vi på escNorge sender vår dypeste medfølelse til Sjonnis familie og venner.

Sjonni skulle delta i tredje semifinale i årets Söngvakeppni Sjónvarpsins 29.januar, trolig skulle han fremføre den sangen han selv har skrevet. Hva som nå skjer med dette bidraget er foreløpig usikkert. Alternativene er mest trolig å finne en annen artist til å fremføre Sjonnis bidrag, trekke låten og ha en semifinale bestående av kun fire sanger eller å velge en av de øvrige innsendte bidragene overta plassen.

Sjonni har en lang historie i Söngvakeppni Sjónvarpsins, både som låtskriver og artist. Han deltok blant annet i 2007, med låten «Afram».  I 2010 deltok han med ikke mindre enn to bidrag, «You Knocked Upon My Door» og «Waterslide», hvorav den siste gikk til finalen.

Kilde og bilde; pressan.is

island

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien