Flere strenger fra Isabella

isabellaoffHun spiller ikke bare gitar og synger på bidraget «Sand», Isabella Leroy. Hun har også skrevet både tekst og melodi til låta.

Til Florø kommer hun lørdag som deltaker nummer 4.

Mange vil nok gjenkjenne Isabella fra Idol 2007, selv om hun allerede røk ut av programmet i andre finalerunde. Allikevel bet mange seg merke i talentet, etter at hun i semifinalen hadde opptrett med sin egenkomponerte » My Heart Still Moves» (se video nederst i artikkelen).

Isabella bor nå i Fredrikstad, og er i ferd med å avslutte innspillingen av debutalbumet sammen med CC Cowboys-produsent Jørn Christiansen.

Låtene har blitt til gjennom flere år, og som høres på «Sand» – låtmateriellet ligger sterkt inntil forbilder som Alanis Morissette, men også Suzanne Vega i følge henne selv.

Isabella har tidligere vært med i gruppen Neverland og duoen Isabella & Grim, hun har (ufrivillig) levd som uteligger i New York – og er midt oppe MGP og plateinnspilling teologistudent på femte året…

isabella

Hva som blir prioritert fremover, kan være avhengig av lørdagens utfall – der hun helt sikkert kommer til å stå med gitaren på scenen foran Florø-publikumet.
Stem på din favoritt av Florø-låtene – se hele oversikten her (link).

{pollxtbot id=29}

{pollxtresultbot id=29}
* Hør «Sand» på NRK (link)

* Isabella på MySpace (link)

* Isabella på Facebook (link)
Kilder og bilder: NRK, wiki, Nettavisen, pluto.no. Pressebilde: NRK

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien