Frisk pop fra Endre

Endre Nordvik vil mange kjenne igjen fra X-Faktor i 2009. På lørdag skal han fremføre Samsayas «Oh, Oh (Puppy Love)» som nummer fem i delfinalen i Florø.

endrenordvikfb

Norsk-indiske Samsaya kjenner de fleste som både artist, skuespiller, blogger og modell gjennom mange år. Endre oppdaget hun gjennom YouTube, og var overbevist om at låten måtte være ypperlig for talentet fra Fjell utenfor Bergen.

Endre opptrådde for første gang offisielt som åttende-klassing med en fremføring av Oasis’ «Wonderwall». Deltakelsen i X-faktor, hvor han havnet blant de åtte beste, kom to år seinere – men unggutten har vist at han også har flere jern i ilden.

Han har aktivt frontet MOT-kampanjen, der han blant annet møtte Samsaya første gang, og har flere ganger opptrådd i regi av MOT-arrangementer. Endre har også vært aktiv sammen med Bjørn Johan Muri frontet Disney-channels «Friends For Change».

Mer Disney ble det i den skandinaviske utgaven av «Camp Rock 2», der han sammen med danske Mohammed Ali og svenske Ola Svensson spilte inn en versjon av «Fire».

Etter ett år i Fredrikstad, er unggutten nå tilbake på Vestlandet hvor han går musikklinje på videregående, og en god opptreden i Melodi Grand Prix kan godt bringe navnet hans ut til flere enn de aller yngste seerne – og kanskje leserne?

Om det bærer veien til finalen i Spektrum, får vi svar på på lørdag.

Se videoer av Endre Nordvik under artikkelen.




Stem på din favoritt av Florø-låtene – se hele oversikten her (link).

{pollxtbot id=29}

{pollxtresultbot id=29}




endre

* Endre på Facebook (link)

* endrenordivk.blogg.no (link)

* YouTube (link)





Kilder: NRK, wiki, mot.no, disney.no, julia.no, endrenordvik.blogg.no. Bilder: endrenordvik.blogg.no, Pressebilde: NRK

Del:
Relaterte artikler