The Blacksheeps trer inn i de voksnes rekker

blacksheepsmbnRockebandet «The Blacksheeps» tok Norge med storm når de vant Junior-MGP med låten «Oro jaska beana». Siden har det blitt både spellemannspris og flere opptredener rundt om i Norge. Nå er de endelig klare for Melodi Grand Prix 2011. 

Det skal også nevnes at bandet vant MGPJunior Nordic i Danmark i 2008. Dette var Norges andre seier på rad i denne konkurransen. 

Det er med bidraget «Dance tonight» bandet skal delta med i MGP. Låten har jentene i The Blacksheeps skrevet selv, slik de gjør med all musikken de spiller. Historien til det suksessfulle tenåringsbandet startet i et friminutt på skolen. Der møtte de daværende medlemmene hverandre og bandet ble grunnlagt. 

I sommer kom nyheten om at det var over for «The Blacksheeps», men dette stemte ikke. To av de tidligere medlemmene sluttet, og har nå blitt byttet ut med to andre. Agnethe og Emilie er de to medlemmene som har vært med hele veien. Det er også de som har skrevet bidraget de skal delta med i Skien. 

Du kan høre bidraget «Dance tonight» på NRK sine nettsider her.


Stem på din favoritt av Skiens-låtene!

Les alt om Skiens-finalen her (link)!

{pollxtbot id=31}

{pollxtresultbot id=31}

Oppdater siden for resultat.   

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien