Blue for Storbritannia

ukBBC bekreftet nettopp på twitter at det er boybandet Blue som skal representere Storbritannia i Eurovision Song Contest 2011 i Düsseldorf i mai. De skal fremføre sin egenkomponerte sang «I Can».   

Boybandet Blue beatår av Duncan James, Anthony Costa, Lee Ryan og Simon Webbe. De var store på begynnelsen av årtusenet, og er kjent for hits som «All Rise», «Too Close» og ikke minst sin versjon av «Sorry Seems to Be the Hardest Word» i samarbeid med selveste Sir Elton John. 

Blue ble oppløst i 2004. Som gruppe har de ikke tidligere vært involvert i ESC, men tre av dem har deltatt på ulikt vis som enkeltpersoner. Anthony Costa kom på andreplass bak Daz Sampson i 2006-utgaven av «Making Your Mind Up» med sangen «Beautiful Thing». Lee Ryan skrev «Guardian Angel» for Andy Scott-Lee i 2005-utgaven. Duncan James satt i ekspertpanelet for Eurovision; Your Country Needs You i 2009, og ga også poengene for Storbritannia i ESC samme år.

Det ryktes nå at Blue samarbeider med norske StarGate; kanskje vi kan få se en «norsk» låt for Storbritannia i Düsseldorf?

bluewik

Kilder; bbc, wikipedia, escforum
Bilde; wikipedia

 
Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien