Tredje delfinale i Melodi Grand Prix: Skien

I kveld kl 19:55 skal årets syv siste bidrag kjempe om to nye finalebilletter til Spektrum 12. februar: Den aller siste delfinalen i Melodi Grand Prix 2011 sendes fra Skien.

logoskien

Det blir en delfinale med vidt spekter av musikkstiler, og både odds og meninger spriker i alle retninger. Susperia, Noora Noor og Stella Mwangi ser ut til å være kveldens favoritter – med The BlackSheeps forhåndstipset som det fjerde bidraget med sjanser til avansement.

escNorge bringer deg her informasjon og anmeldelser av alle de syv låtene som skal konkurrere i kveld.

Terningkastene er et gjennomsnitt av våre anmeldelser torsdag, odds fra Unibet. 

* Sendingen online (NRK) (link)

* Logg inn under og etter sending, og del meninger med oss på chatten!


Hva tror du?

{pollxtbot id=31}

{pollxtresultbot id=31}


susperia

1. Susperia – ‘Nothing Remains’

 (Odds 1,55)

I årets Melodi Grand Prix er det de hardtslående guttene i Susperia som representerer den tyngre musikkstilen, og kan de toppe Keep of Kalessins plassering fra i fjor og gå helt til topps? Les omtale: «Susperia – Norges håp i Eurovision Song Contest 2011?»

* Hør låta her (popup)


noranoor

2. Noora Noor – ‘Gone With The Wind’

(Odds 3,25)

Hun har opplevd oppturer og nedturer: Hun har fått Spellemann, kritiker-ros og samarbeidet med folk fra Stargate til Mike Scott fra The Waterboys: Noora Noor er en av landets mest markante kvinnelige artister. Omtale: «Sjelfullt fra Nora Noor»

* Hør låta her (popup)


girlhappy

3. Girl Happy – ‘SOS’

(Odds 4,50)

De har holdt det gående siden 1999, opptrådd foran hundretusen publikummere og gitt ut CD: Allikevel er Oslo-bandet er relativt ubeskrevet blad i Norge. Omtale: «Unge veteraner i Girl Happy»

* Hør låta her (popup)


grethesvensen4. Grethe Svensen – ‘Like Dreamers Do’

(Odds 10,00)

Grethe Svensen var en av landets mest solgte kvinnelige artister på 90-tallet. I Skien er hun tilbake i søkelyset etter noen rolige år borte fra scene og studio. Omtale: «Grethe Svensen tilbake i søkelyset»

* Hør låta her (popup)


blacksheeps

5. The BlackSheeps – ‘Dance Tonight’

(Odds 3,75)

Rockebandet «The Blacksheeps» tok Norge med storm når de vant Junior-MGP med låten «Oro jaska beana». Siden har det blitt både spellemannspris og flere opptredener rundt om i Norge. Nå er de endelig klare for Melodi Grand Prix 2011. Omtale: «The Blacksheeps trer inn de voksnes rekker»

* Hør låta her (popup)


mwangi

6. Stella Mwangi – ‘Haba Haba’

(Odds 1,55)

Med bakgrunn i hip-hop og tradisjonelle afrikanske rytmer, inntar Kenya-fødte Stella Mwangi Skien med den humørfylte og rytmiske «Haba Haba». Omtale: «Friske takter fra Stella Mwangi»

* Hør låta her (popup)


luckybullets

7. The Lucky Bullets – ‘Fire Below’

(Odds 4,50)

Verken rock & roll eller rockabilly var musikkstiler som deltok i tidenes første Eurovisjon i 1956 – og definitivt ikke i den aller første Melodi Grand Prix her hjemme tilbake i 1960.

Det har bandet The Lucky Bullets tenkt å gjøre noe med over 50 år seinere: I Skien på lørdag blir det full fres på scenen med bidraget «Fire below». Omtale: «Rockabilly fra The Lucky Bullets»

* Hør låta her (popup)


montasjeskien

logoskien

Bilder og montasje: Nrk, escNorge
Takk til Live Seip Bjørnflaten fra Skien firitidspark KF for temabilde
Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien