Senit for San Marino

sanmarinoDa er det klart at det blir som ryktene ville ha det til, Senit skal representere San Marino i Eurovision Song Contest 2011. Vi regner med å få høre mer om hvilken låt hun skal synge etterhvert.

Senit (Senhit Zadik Zadik) er en italiensk sangerinne som er født i 1979, oppvokst i Bologna. Senit har røtter i Eritrea, der hennes foreldre kommer fra. Hun har tidligere opptrått i flere musikaler i både Sveits og Tyskland. Hun returnerte til Italia i 2002. I 2006 kom hennes debutalbum kalt «Senit». Album nr. 2 kom allerede i 2007 ved navn «Un tesoro è necessariamente nascosto». I 2009 kom hennes tredje album, denne gang på engelsk – ved navn; «So High».

Hun er grafisk designer av yrke og har også vært aktiv fotballspiller.

SMRTV ønsker ikke bare å oppnå en god plassering i år, de satser på å produsere en låt som kan spilles på radioer over hele Europa – en hit! Ved å velge en artist som ikke er fra San Marino vil de vise at de er åpensinnede og internasjonale. De har et godt og profesjonelt team i ryggen til Senit som vil føre dem frem til et godt sluttprodukt. Hvilken låt hun skal synge er enda ikke kjent, men vi regner med det ikke tar veldig lang tid før den blir offentliggjort.

Eksempler på låter hun har gitt ut:

 
               


 

Kilder: http://www.senit.sm/, Wikipedia, Esctoday

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien