“Blue i Eurovision er galskap”

BlueDaniel Glatman , Blues tidligere manager, er ikke nådig når han hører at hans tidligere arbeidsgiver skal representere Storbritannia i Düsseldorf med sin selvskrevede låt “ I Can”.

“Dette er ren skjær galskap. I tillegg til og delta må de vinne, ellers er ryktet deres ødelagt for alltid. Hvorfor ta sjansen på det?” legger han til. Det er blandede meninger ute og går om Blues deltagelse i Eurovision Song Contest og Daniel Glatman er en av motstanderne. Noen andre som heller ikke er positive er betting byrået William Hill. De og andre “bookies” levner Blue ingen stor sjanse til å dra hjem seieren og hos William Hill er Blue listet til 25/1.

Blue ble dannet i 2000 og har solgt 13 millioner album. De har hatt en mengde nr. 1 hits på lister verden over og vunnet to “Brit Awards” før det ble stille rundt gutta i 2005. Det populære boybandet kom sammen igjen i 2009 og er nå klare for relansering.

Antony Costa, Duncan James, Lee Ryan og Simon Webbe er derimot optimister. De kan ikke se for seg en bedre måte å gjøre comeback på enn foran 150 millioner TV seere verden over.De mener selv at de vil være de beste britiske representantene på mange år. De ber også om at folk ikke dømmer dem før de har hørt melodien “ I Can”. Den er perfekt for Eurovision sier de i kor.

Et dokumentarteam vil følge bandet i tiden som kommer og et TV program om Blues forberedelser til Eurovision vil bli vist på BBC i april. “Vi feirer 10 års jubileum som band i år og da BBC kontaktet oss om Eurovision, syntes vi dette var glimrende måte å gjøre det på og samtidig bli en del av det som er blitt en britisk institusjon” sier gutta og Simon Webbe legger til at det å delta i ESC har alltid vært en drøm som Blue nå får være med på.

Nedenfor kan du høre en av Blues store hits:

Kilde: The Press Asscosiation


Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien