Sanremo festivalen ruller videre

italiaSanremo festivalen er inne på sin tredje dag. Et spektakulært show åpnet festivalen på tirsdag hvor alle fjorten artister deltok med sine bidrag.

 

Du kan se de ulike artistene i aksjon her;

01. Giusy Ferreri – Il mare immenso
02. Luca Barbarossa / Raquel del Rosario – Fino in fondo

03.
Roberto Vecchioni – Chiamami ancora amore
04.
Anna Tatangelo – Bastardo
05.
La Crus – Io confesso
06.
Max Pezzali – Il mio secondo tempo
07.
Davide Van De Sfroos – Yanez
08.
Anna Oxa – La mia anima d’uomo
09.
Tricarico – 3 colori
10.
Modá with Emma Marrone – Arriverá
11.
Luca Madonia / Franco Battiato – L’Alieno
12.
Patty Pravo – Il vento e le rose
13.
Nathalie – Vivo sospesa
14.
Albano Carrisi – Amanda è libera


Showets programleder den populære sangeren Gianni Morandi, var flankert av sine medhjelpere Belen Rodriguez og Elisabeth Cannalis, som foruten å være pene også skal hjelpe Signore Morandi å presentere artistene. Det å være pen og samtidig snakke går ikke alltid like bra og de unge damene snublet avgårde i sin presentasjon med småfnising og ustø vokal.

For en italiener er dette daglig kost da alle underholdningsprogram har pene lettere avkledde damer på scenen. Disse damene har ingen annen oppgave i programmet enn å være pene og lettere avkledde.

Etter at de fjorten artistene hadde framført sine bidrag blir to artister stemt ut og de første som røk ut var Anna Oxa og Anna Tatangelo. Med andre ord en dårlig dag å hete Anna på. De får en ny sjanse i kveld torsdag da det er en runde med “andre sjansen”.

Så i går kveld opptrådde de tolv gjenværende artistene nok en gang med sine melodier og på kveldens slutt var det veteranene Patty Pravo og Albano som måtte kaste inn håndkledet. De slår følge med de to andre utslåtte til “andre sjansen” i kveld. Totalt blir seks artister og melodier (to ryker ut i kveld også) slått ut for å gå til “andre sjansen”.

To utstemte artister får altså sjansen til å komme tilbake til konkurransen igjen i morgen sammen med to nye artister. To plasser skal nemlig fylles med to nykommere innenfor det italienske musikklivet. De kommer fra en utvelgelsesgruppe kalt “Giovanni Preformers” og i går ble Raphael Gualazzi og Serena Abrami valgt av en jury.

RAI UNO og RAI International sender som vanlig fra Sanremo festivalen i kveld kl 21.10 CET.

sanremo2011logo

 

Kilde: escDaily.com

 Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien