Georgia: Eldrine til Dusseldorf

georgiaDa er det bestemt: Rap/pop/rock gruppen Eldrine skal representere Georgias farger i Eurovision Song Contes 2011-utgaven med låta «One More Day». Det ble bestemt for noen få minutter siden i Georgias nasjonalefinale med totalt 7 finalister.

Eldrine og Georgia skal delta i  den første semifinale den 10 mai i Dusseldorf, der blir det bestemt om Georgia nok en gang klarer å skaffe seg en finaleplass i Eurovision Song Contest. Hvordan Eldrine gjør det i ESC 2011 vet ingen, men en ting er sikkert: her er det mye forbedringspotensiale å hente fram i måndene som kommer i forkant av den aller første av to semifinaler.

Eldrines fremføring av «One More Day» i den nasjonale finalen kan du se under her:

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien