Lørdag: Finale i Pezma Evrovizije 2011

serbiaSå er det klart for Serbias nasjonale finale. Hvem i familien Kovac får delta i Düsseldorf med sitt bidrag? Svaret får du i Pezma Evrovizije 2011 på lørdag.

 

 

Serbias nasjonale kringkaster RTS var så fornøyd med fjorårets utvelgelse at de valgte å følge noenlunde samme framgangsmåte i år også. Men i stedet for en komponist og tre artister har de i år valgt tre komponister og tre artister. Komponistene er alle eksepsjonelle musikere og medlemmer av den kjente Kovac familien, far Kornelije Kovac og døttrene Kristina og Alexandra.

 

Artistene som framfører bidragene er gruppa “The Breeze”, Alexandra Kovac og artisten Nina. Les mer om artistene HER.

Finale

Artist

Melodi

Komponist

Aleksandra Kovač

Idemo Dalje

Aleksandra Kovač

Nina

Čaroban

Kristina Kovač

The Breeze Band

Ring Ring Ring

Kornelije Kovač

 

Melodiene er ikke tidligere offentliggjort og det blir derfor en finalekveld med mange overraskelser. I tillegg kommer det en mengde gjesteartister som har representert forskjellige land på Balkan. Som nevnt i artiklen «Balkan i Eurovision» har jo de ulike artister fra det gamle Jugoslavia et bredt nedslagsfelt i området. Vi får treffe artister som:

Nina Badrić, Dado Topić (Kroatia ’07), Aleksandra Radović, Jelena Tomašević (Serbia ’08), Karolina (FYR Macedonia ’02, ’07), Peti element, Boris Novković (Kroatia ’05), Zemlja gruva, Tanja Banjanin og Ana Stanić.I tillegg får vi treffe kjente serbiske skuespillere som Milan Kalinić, Nikola Bulatović, Mina Lazarević og Sergej Trifunović. All musikk vil bli framført live sammen med et band og en seksjon med strykere fra RTS.

Man vil også vise en liten dokumentarfilm om samarbeide mellom årets komponister, artister og musikere samt glimt fra Serbias historie i ESC.

Sendingen overføres direkte på Eurovision.tv, lørdag kl 2100 CET.

 

Kilde: escDaily.com

 
Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien