Søndag: Slovenia holder EMA 2011 kl. 20:00.

slovenia Som et av de sidste lande i denne helg, starter den slovenske tv-stasjon RTV SLO EMA 2011 søndag kveld kl. 20:00. 10 finalister er at finne på scenen, hvor en blanding av X-factor & EMA skal avgjøre, hvem flybilletterne til Düsseldorf går til

De 10 artister skal i åpen konkurranse, for at få en av 2 billetter til superfinalen, hvorfra vinneren finnes. Vinneren vil igjen i år blive avgjort av ren seer-avstemning. Derutover er det blevet avslørt, at 3 eksperter i juryen utfylles av: Darja Svajger (Slovenia 1995 & 1999), Severina (Kroatia 2006) & tv-personligheten Mojca Mavec.  

Artisterne vil fremføre deres låter i rekkeføljen nedenfor:

 

  1: Rock Partyzani: Time for revolution  

  2: Tabu: Moje luci

  3: Nina Pušlar: Bilo lepo bi.

  4: Maja Keuc: Vanilija

  5: Feliks Langus: Disko raj

  6: LeeLooJamais: Slovenka

  7: April: Ladadidej. 

  8: Sylvain, Mike Vale Feat. Hannah Mancini: Ti si ti

  9: Time to Time: Pravi Cas

10: Omar NaberBistvo skrito je ocem.

 

Av artisterne finnes båte rutinerte artister som LeeLooJamais, Tabu & Rock Partyzani. Maja Keuc har tidligere deltaket i en talent konkurranse, som hun endte som nr. 2 i. Nina Pušlar deltok i fjorårets EMA, og fik en respektabel 2. Plass, og sidst men ikke mindst har Omar Naber været gutten der tok de røt/hvite/blå farger til Eurovisjonen i Kiev i 2005, hvor han semifinalen endte på 12. Plassen med 69 poeng. 

Det vil være muligt at se den slovenske EMA finale her. Som altid vil der være folk på chatten her på siderne, så kom endelig forbi, giv din mening med på sangene, eller på øvrige finaler og Eurovisioner.

 

Kilde: Esctoday.com

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien