Homens da Luta for Portugal

portugalEtter en tre timer lang finale, der 12 bidrag til slutt hadde blitt fremført, ble det klart at det er gruppen Homens da Luta som skal representere Portugal i Eurovision Song Contest 2011 i Düsseldorf i mai. De skal fremføre sangen «Luta É Alegria».

Avgjørelsen kom etter at 20 regionale juryer, bestående av folk fra musikklivet, hadde gitt sine stemmer, og alle telefonstemmene av talt opp. Juryene hadde Homens da Luta på en femteplass, men gruppen vant en knusende seier i blant seerne, noe som førte til at de ble utropt til vinnere like før halv to i natt, norsk tid.

I Düsseldorf vil Portugal konkurrere i den første semifinalen, tirsdag 10.mai.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien