Eldar og Nigar = Ell & Nikki

aserbajdsjanEndelig skal vi få høre bidraget som skal representere Aserbajdsjan i Eurovision Song Contest 2011 i Düsseldorf. I tillegg har artistene fått nytt navn; de kaller seg nå Ell & Nikki.

Etter en lang prosess for å velge ut artisten som skal representere de aserbajdsjanske fargene i ESC2011, ble det til slutt Eldar Quasimov og Nigar Jamal som ble de heldige vinnerne.

eldarnigar

Neste skritt i den nasjonale utvelgelsen ble så å finne sangen de to skal fremføre, og i den forbindelse ble det åpnet for innsending av sanger. Det ble ikke sagt noe om hvordan selve bidraget skulle velges ut; skulle folket få noe å si, eller ville de velge en intern løsning? Og svaret ble; internt valg.

Det har vært stille fra Aserbajdsjan en lang stund, men i dag melder escdaily.com at sangen deres vil presenteres i morgen, søndag 13.mars. Det har ikke kommet noen lekkasjer i forhold til hva låten heter, om den skal synges på aserbajdsjansk eller engelsk eller om det er en ballade eller uptempolåt.

Og som alltid; i mangel på solid informasjon begynner det å gå rykter. Lokale medier i Aserbajdsjan har en stund sagt at låten skal fremføres på aserbajdsjansk og heter «Bu nedir ki, bele», men nå har de snudd, og rapporterer at bidraget skal fremføres på engelsk. Aserbajdsjanske medlemmer på escforum.net melder nå at sangen visstnok skal hete «Running Scared», men det er fortsatt ikke kommet noen offisielle meldinger fra Ictimai TV.

aserbajdsjanKilde; escdaily.com, escforum.net
Bilde; escdaily.com

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien