Italiensk og engelsk for Raphael Gualazzi

italiaFor noen uker siden vant Raphael Gualazzi kategorien for italienske nykommere i Sanremo festivalen. I tillegg bestemte RAI UNO at den talentfulle Raphael skulle få representere “Støvlelandet” i Eurovision Song Contest med sin egen “Follia D’Amore”.

Nå er låta ferdig bearbeidet, har fått en ny tekst på en blanding av italiensk og engelsk og tittelen er “Madness of Love”. En promoteringsvideo er også spilt inn ligger nå ute på nettet.

Etter en pause på 13 år er Italia tilbake som en blant “de fem store”. Det betyr at Italia, UK, Tyskland, Spania og Frankrike betaler mer enn de andre EBU landene og automatisk har en fast plass i ESC finalen. Sist Italia var med ble de nummer fire med Jalisse og melodien “Fiumi di Parole”.

Om Italia klarer å forsvare fjerdeplassen i år er ikke lett å spå. Melodien er svært jazzinspirert men har likevel elementer av Italiensk schlager i seg og at Raphael Gualazzi er meget talentfull er det ingen tvil om. Men hvor bred appell melodien har i Europa er et annet spørsmål. Det får vi se i Düsseldorf den 14. mai. I mellomtiden kan du høre den “nye” versjonen i videoen nedenfor.Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien