Endelig versjon av «Ding dong» ute

israel11c

Den endelige versjonen av Dana Internationals bidrag «Ding dong» er nå ute. Sangen har fått en total makeover, og fremstår nå som mer moderne. 


Dette blir Dana Internationals andre bidrag for Israel, etter at hun vant Eurovision tilbake i 1998. Årets bidrag heter «Ding dong». 

Bidraget har nå endelig blitt sluppet, og det er på mange måter en ny versjon man kan høre nå. Den offisielle engelske versjonen av bidraget kommer om noen få dager, og den tiende april skal det lages en musikkvideo av bidraget. 

Det pågår for fullt forberedelser til Eurovision i Israel. Nylig ble det offentliggjort at fansen kan få være med på å bestemme hvilken kjole Dana skal ha på seg i Düsseldorf. Man kan stemme på åtte ulike kjoler, alle laget av den franske designeren Jean Paul Gaultier, som forøvrig også sto bak hennes 1998 antrekk. 

Det har også vært en del blandede reaksjoner i israelsk media etter at Dana vant Kdam for noen uker siden. En artikkel i Jerusalem post kom med kritikk av låtens navn «Ding dong», og var redd for at hun kom til å bli mobbet i Düsseldorf på grunn av hennes fortid. 

Dana International skal opptre i den andre semifinalen tolvte mai, med startnummer tolv. 

Den niende mai feirer Dana at det er tretten år siden hun vant i Birmingham i 98, og den israelske nasjonal dagen. 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien