Christine tilbake i rampelyset

norge01

Det ble så og si stille på platefronten fra Christine Gulbrandsen etter MGP-seieren med «Alvedansen» i 2006.

Etter en svært lovende karrierestart med albumene «Surfing In The Air» og «Momens» (fra 2003 og 2004), klarte «Christine» som kom i kjølvannet av deltakelsen i Eurovision på ingen måte å følge opp suksessene tidligere.

Etter noen år på scenen med flere roller i musikaler som «The Sound Of Music» (Bømlo Teater) og «Les Miserables» (Den Nationale Scene),  forsøker nå Christine å slå kraftig tilbake.

På sitt nye album «Colors» synger Christine igjen på engelsk, og hun og produsent Kjetil Fluge lover en spennende miks fra elektronika og pop, til inspirasjoner fra folk og viser.

Første single ut fra det nye ablumet er låta «Break My Chains» som du kan se og høre like under her.

Kanskje er dette Christine Gulbrandsens forsøk å komme seg bort fra det mye omtale Sissel-stempelet som lenge har forfulgt henne?

cgcolorscover

 

Hvordan mottakelsen av «Colors» enn går, vil trolig Christine Gulbrandsen igjen være å se på scenekanten fra 2012, da som vampyr(…) i en kommende og nyskrevet norsk musikal.

Men… Allererede lørdag 9. april kan du se henne live på norsk TV i TV2s artistgalla som arrangeres i samarbeid med Røde Kors.

Kilder: christine.bz, Namdalsavisa, wiki

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien