Dagens bidrag: Kypros

Årets deltager for Kypros heter Christos Mylordos, og er uten tvil den deltageren som har ventet lengst på å reise til Düsseldorf. Han ble valgt til å representere Middelhavsøya allerede i september i fjor. 

kypros

Den kypriotiske statskanalen CyBC valgte i år å velge representant igjennom talentprogrammet «Performance». I dette programmet besto finalen av tre deler. I den første delen skulle alle deltagerne vise et spesielt talent, i den andre delen skulle de spille på et instrument og i den tredje delen skulle de synge. 

Programmet ble ingen suksess for CyBC, og noen dager etter finalen ble det klart at det kun ble en sesong av «Performance».

Christos Mylordos er 21 år gammel, født og oppvokst på Kypros. Han har tidligere hatt suksess før han ble med og vant «Perfomance». Allerede som tidlig barn startet han med å spille piano og andre instrumenter. 

Han har også gitt ut to cd singler, og arbeidet som profesjonell artist i to år. Han har også deltatt i festivaler på Kypros. 

Christos bidrag heter «San Aggelos S’Agapisa». Selv om artisten ble valgt tidlig, var ikke bidraget klart før i februar. Musikkvideoen til bidraget er spilt inn i hovedstaden Nicosia, og på feriestedet Protaras. 

Kypros stiller i år med startnummer ni i den andre semifinalen 12 mai.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien