Smårusk i Sveriges prøver

Sverige avsluttet for ikke så veldig lenge siden sin første gjennomkjøring på scenen i Düsseldorf. Til tross for vokalmessige problemer og et noe rustent inntrykk av sceneshowet, aner vi en klar «shape of things to come».

sverige2

Ryktene fra tidligere i dag om at Eric Saade slet med stemmen, har nok noe for seg. For på flere av gjennomkjøringene, sparte svenskenes storhåp seg gjennom flere fraseringeer – og avslørte også at de to koristene har mer å jobbe med enn Saade selv.

Ingen glassbur sprengt denne gang, og vi regner vel med at burene (ja, i flertall nå…) blir spart til generealprøver og sending.

Vi kommer tilbake med rapporter om alle prøvene seinere i kveld.

 Video fra escdaily

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien