Blue; hva har skjedd i kulissene?

1wlogo11En av de største tingene som har skjedd Eurovision Song Contest dette året er Blue. Slik kan det i alle fall virke på mange av de akkrediterte her i Esprit Arena. Ingen andre deltagerebhar fått så mange spaltemetre, de hadde flest tilskuere i salen under den første prøven, og så langt er de den eneste pressekonferansen som måtte avbrytes fordi man var på overtid…

bluepresselee

Den første prøven til Blue var veldig uorganisert, og det var mye «smårusk» å plukke på. Mange snakket om stemmen til Lee, de tekniske problemene med skjermene de har på scenen, den nye versjonen med et brudd ved starten på refrenget, det faktum at de plukket ut øremonitorene sine…i det hele tatt. Det er MYE å snakke om når det gjelder Blue. 

I dag har det imidlertid kommet fram at BBC ikke skal ha informert arrangørene om den nye versjonen, den kom helt «out of the blue» (sorry, jeg MÅTTE bare…), slik at alt som var gjort klart til første prøve var basert på den første versjonen. Noen her mener dette er nok til at de, i følge reglene, bør kunne diskvalifiseres. Andre sier at det i aller minste fall kvalifiserer til en klekkelig bot.

Det har ikke kommet noen offisiell uttalelse fra noen på dette punktet, men det er en sånn ting som «alle» vet. Det sies også at folk har jobbet i hele natt for å få ting på plass i forhold til den nye versjonen. bluesluttpose

Og uansett hva som er riktig og ikke når det gjelder Storbritannias bidrag og artist i år, og hva som har skjedd siden i går, så gikk i alle fall prøvene bedre i dag enn mange her nede fryktet. Det er fortsatt et «lite» problem med Lee sin «screeching», som flere kaller det, men de fleste mener at han kommer til å fikse det når det blir «alvor» på lørdag. 

Sagaen om Blue i ESC er ikke over enda, så det er nok bare å vente på neste kapittel…

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien