Trolig delfinale i Florø

(Oppdatert) Florø arrangerte for første gang en delinale i Melodi Grand Prix i fjor, og NRK forteller nå at eventselskapet HippHipp Flora AS er i full gang med planleggingen av et nytt arrangement i 2012.

mgpflorox

Men for å være arrangør, trenger både selskap og by støtte fra fylket – og ikke alle i fylkeskommunen er videre vennlig innstilt…

«– Det er godt mogleg at dette er eit godt prosjekt, men det kan ikkje fosvarast å støtte det ut frå eit fylkeskommunalt næringspersektiv», er fylkesdirektørens uttalelse.

Beløpet det har blitt søkt på, er på omlag kr 900 000, noe Florø fikk i tilskudd til fjorårets arrangmentet. I januar huset de årets andre delfinale, der Hanne Sørvaag og Babel Fish ble de to vinnerne av startfeltet.

Omsider gikk fylkeskomunnen med på å bevilge kr 750 000 til arrangøren, og dermed er vestlandsbyen et langt skritt nærmere en ny delfinale.

Arrangementet i januar viste at man slett ikke behøver å tape på et MGP-arrangement, da budsjettet gikk i pluss for Florø.

Fra før av er det kjent at både Sarpsborg og Skien ikke kommer til å avholde noen delfinaler i 2012, slik at det uansett er duket for flere utskiftninger blant arrangørstedene. 

 Kilde: NRK

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien