Nye låter fra tidligere Eurovision-deltagere

Årets Eurovision sesong er for lengst vel overstått. Men selv om sesongen er over, fortsetter mange av artistene sine karrierer. Her kan du høre noen nye låter fra tidligere deltakere.

Eurovision_Song_Contest_Logo

Vi starter med Loukas Yiorkas som representerte Hellas i år. Han ga ut sin nye singel rett etter finalen i Düsseldorf. Den nye singelen heter «Gia proti fora».

Så er det Manga som representerte Tyrkia i Oslo ifjor, og kom på andre plass. De har sluppet en helt ny engelsk låt, som heter «Fly to stay alive».

En annen artist som deltok i Oslo ifjor var Milan Stankovich. Han er ute med en ny låt som heter «Perje».

Nok en artist fra ifjor er også ute med en ny singel. Det er Safura fra Aserbajdsjan som nå har gitt ut sin egenskrevede singel kalt «Paradise».

Så skal vi helt tilbake til 2007. Den gangen var det Sarbel som representerte Hellas med låten «Yassou Maria». Han er nå ute med en ny singel som heter «Kafto kalokairi». 

Og helt til slutt skal vi til Ungarn. Artisten som representerte de i 2008 med låten «Candlelight», nemlig Csezy er ute med en låt som heter «Ez az otthonouk». Tittelen betyr på norsk «der hvor jeg hører hjemme». Låten skal brukes til å promotere turisme i Ungarn.

kilder: esctoday/oikotimes

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien