Larvik sier nei til Melodi Grand Prix

Opplev Larvik AS har gjennom de siste månedene forsøkt å få en av delfinalene av Melodi Grand Prix til Vestfoldsbyen neste år. Men plan- økonomikomiteen i Larvik Kommune satte i går konstant foten ned for et arrangement i 2012.

Det nødvendige tilskuddet til arrangmentet, pålydende kr 800 000,-, var rett og slett for mye for en hardt presset kommunekasse.

larvik

Allikevel ble det mellom kortene sagt klart fra at i en annen økonomisk hverdag, vil en delfinale i MGP være av stor betydning for både for kulturlivet og byen. Bedrer økonomien seg, ligger mye til rette for et arrangment i Larvik på et senere tidspunkt.

Det virker som om Dinamo og NRK sterkt ønsker et arrangement i strøkene vest for Oslo, der Sande og Skien har stått som arrangørbyer tidligere. Hvem nå ballen ruller videre til, er det bare å rulle kroner på.

Også Sarpsborg er som kjent ute av Grand Prix-byer, mens det for øyeblikket virker å være spikret for et nytt arrangement i Florø.


English summary:

Larvik, considered as a possible host for one of the pre-heats for the Melodi Grand Prix 2012, will probably not be in the line up for bids for hosting next year’s pre-elimination heats.

The harsh economical budget of the city, is the main reason for the conclusion, as the amount of sponsorship at approx NOK 800.000 was not to handle for the local authorities at this moment.

Beside Larvik, last year’s hosts Sarpsborg and Skien are also of the question, while Ørland remains silent and Florø goes for a second year as host city.

Kilde: Op.no

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien