Jedward sikter mot Europa

Eric Saade er ikke den eneste av årets ESC-artister som ønsker å erobre Europa i kjølvannet av Düsseldorf-finalen.

Irske Jedward er i full gang med å forhåndspromotere deres første egentlige album med originalsanger, samtidig som en remiks av fjorårets «Planet Jedward» også er ute i butikkene.

jedward01

«Planet Jedward» var en stor suksess både hjemme i Irland samt hos de britiske naboene i vest, og denne er nå gjenutgitt sammen med en del nye låter – først og fremst beregnet på det tyskspråklige markedet.

Deres egentlige nye album, «Victory» ventes i august og vil selvfølgelig inneholde ESC-bidraget «Lipstick». Single nummer to er nå sluppet på markedet, og «Bad Behaviour» har allerede rukket å gå til topps hjemme i Irland.«Lipstick» er kanskje den største slageren etter årets ESC-finale, der den gikk høyt (og også helt til topps) i flere land (utenom Norge, selvfølgelig….)!

At tvillingene sikter mot stjernehimmelen, er det ingen tvil om. Tiden får vise om de forblir et irsk/britsik fenomen, eller om Europa vil få se mer av de alt annet enn anonyme brødrene. Noen vil kanskje også kalle ryktene om et nytt forsøk for neste års Eurovisjon for Irland, som noe hårreisende…!

victorycover

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien