Ivi Adamou bekreftet for Kypros

Populære Ivi Adamou er i dag bekreftet som artist for Kypros, og hun er dermed også det aller første navnet som er offentliggjort for Baku i mai neste år.

kypros

Ivi Adamou er 18 år gammel, og har en stigende karriere både på Kypros og i Hellas etter å ha blitt signer av den greske avdelingen av Sony. Dermed var det hold i de sterke ryktene også vi på escNorge fanget opp for noen dager siden:

Les og hør mer om Ivi her!

 I følge Escdaily vil det for Kypros’ del bli avholdt en nasjonal finale den 1. januar, trolig med tre til fem sanger. Det er stadig usikkert om det vil bli åpent for bidragsytere, eller om kypriotisk TV velger en intern utvelgelse av bidrag.

iviadamou01

Kilder: Escdaily, Ivi Adamou/Facebook, Wiki, cybc.com.cy

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien