«The Hoff» for Nederland?

wlogotextFra tidligere kjent som tv-livredder, sci-fi detektiv, Skal vi danse-deltager, dommer i både America’s Got Talent og Britain’s Got Talent; David Hasselhoff, også kjent som «The Hoff» skal nå ha peilet seg inn på Eurovision Song Contest.

Både flere fansiter og eurovision.tv melder at David Hasselhoff skal være interessert i å delta i Nationaal Songfestival 2012, og gjennom det representere Nederland i Eurovision Song Contest 2012 i Baku. 

David Hasselhoff har også tidligere prøvd seg som sanger, uten den helt store suksessen. Han hadde imidlertid et par hits (blant andre «Looking for Freedom» og «Crazy for You») i Tyskland, Østerrike og Sveits rundt 1990. 

Aller best kjent er han nok dog for å være…David Hasselhoff. 

I’ll keep you posted!!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien