MGP: 700 bidrag mottatt!

Går du med neste års vinnerlåt i magen, er det på tide å finne frem notepapir og et eller annet opptaksmedium…

Fristen for å sende inn bidrag til Melodi Grand Prix 2012 går ut fredag 2. september!

mgplogo12

NRK melder om at Stella Mwangi var blant de siste påmeldte for 2011-konkurransen, og at «Haba Haba» var ett av hele tre innsendte bidrag fra Stellas side.  Stella finnes nok ikke årets bidragsbunke, som hyggelig nok ser ut til å bli vel så stor som fjoråret.

Erfaringene fra NRK viser en strøm av bidrag den siste uken før fristen renner ut, og per dato har over 700 bidrag inne – fra bidragsytere fra Australia til Finnmark!

Selv om NRK og nestor Per Sundes også sømfarer det norske musikkmarkedet etter potensielle bidragsytere, vil alle bidragene bli ihørig hørt på og vurdert. Selv om du kun har en melodistrofe, et enkelt keyboard-opptak – eller kun sang: Ditt bidrag vil bli hørt og vurdert! Det er ingen forutsetning å ha en «proff» demo fra studio for å kunne sende inn nettopp din låt.

Påmelding finner du her (ekstern lenke)!

Og husk datoen…. : 2. september.

Kanskje er det din låt som vil føre oss til en god plassering i Baku i mai neste år!

Kilder: NRK/Dinamo


English summary:

One week before the deadline of enter the Melodi Grand Prix 2012, NRK have received over 700 possible entrants for the contest. Beyond the Norwegian borders, entries have come from countries like Spain and even Australia.

NRK promises that every entry will be considered, and the bids have not to be full, commercial productions. Even a sole vocal, or lyrics, may be enough.

The final date to submit an entry, is set to the 2nd Sep.

At his time, it seems like there will be nothing – or minor – changes to the setup of the contest, with 21 songs, three main heats – and a second-chance running up for the main finale in Oslo Spektrum.

The dates have not been revealed.


 

 

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien