Malta velger den 28. januar

Nyheter strømmer på om land og nasjonale finaler for 2012. Malta er neste land i rekke som både bekrefter sin deltakelse til Baku, og som også kommer med datoer for sin utvelgelse.

malta

Reglene er som tidligere år, det aksepteres bidrag fra både inn- og utland, med noen restriksjoner; Kun ett bidrag per artist/låtskriver, ingen tilknytning til PBS – og de sedvanlige reglene for et Grand Prix-bidrag overholdes.

Ting kan tyde på at utvelgelsen i Malta blir som fjorået, med en semifinale den 27. januar  – og finalen dagen derpå.

Årets representant, Glen Vella, manglet kun ett lite poeng til å kunne nå finalen i Düsseldorf (På bekostning av Sveits). Vi må helt tilbake til 2005 for å finnes siste gang middelhavsøya kjempet om de store poengesummene, da Chiara sang «Angel» til sølvplass i Kyiv.

 

Kilder: PBS; EscToday, Wiki

Del:
Relaterte artikler