150 bidrag til RÚV

RÚV melder om 150 mottatte bidrag innen fristen for innsending av bidrag til Söngvakeppni Sjónvarpsins 2012 gikk ut 10.oktober. Dette er en nedgang fra i fjor, da kanalen mottok 174 bidrag, og fra 2009 da de mottok hele 200 bidrag. 

island

Som vi har meldt tidligere vil vi få se en endret utvelgelsesprosess på Island i år. Siden det ikke vil være semifinaler er det også færre bidrag som vil komme gjennom nåløyet. Det er fortsatt ikke sluppet noen informasjon om hvor mange bidrag som vil velges ut til Söngvakeppni Sjónvarpsins 2012, men et rykte sier at det trolig ikke vil være flere enn ni. 

Det er heller ikke gitt noen nøyaktige opplysninger om når vi eventuelt vil få vite mer om årets islandske utvelgelse, men det ventes at RÚV vil komme med en offentliggjøring innen utgangen av oktober. Det er mange som venter i spenning på hvilke låtskrivere og artister som skal i ilden i den islandske finalen, som mest trolig går av stabelen i februar. 

SvrtumFtumvalg

Mange har bandet Í Svörtum Fötum, med Jónsi (Island 2004) i spissen, høyt på sin ønskeliste. 

Kilder; visir.is, ruv.is
Bilde; citybeat.co.uk 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien