Delfinale i Ørland også i 2012

Endelig begynner det så smått å lekke datoer rundt Melodi Grand Prix 2012. Ørland er nå for tredje år på rad bekreftet til en av delfinalene, og denne arrangeres som i 2010 og 2011 i Ørland Hovedflystasjon.

Datoen er satt til den 21. januar.

mgporland

Uoffisielle kilder tyder på at dette blir den andre delfinalen i årets MGP-show, dvs at den første delfinalen går av stabelen uka før, den 14. januar. Florø er visstnok klar som arrangører uka etter Ørlandsfinalen, den 28. januar.

Trolig vil Oslo Spektrum huse finalen i Melodi Grand Prix 2012 den 11. februar – i hvert fall ikke seinere, for da er arenaen opptatt!

Kilder: Ørland kommune

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien