Sarah Dawn Finer leder MF 2012?

Hun har tidligere deltatt to ganger i Melodifestivalen, avgitt Sveriges poeng i ESC 2009 og sittet i vurderingspanelet i Inför Eurovision Song Contest på SVT. Nå rapporterer avisen Aftonbladet at artisten Sarah Dawn Finer tar et skritt videre og blir programleder for vinterens utgave av Melodifestivalen.

Med balladene I Remember Love (2007) og Moving On (2009) sang Sarah Dawn Finer seg inn i hjertene på det svenske folket, og til tross for at ingen av bidragene hennes gikk helt til topps, ble de i ettertid noen av de mest spilte MF-låtene på radio i sine respektive år. Nå skal hun etter alt å dømme lede publikum og seere gjennom de seks rundene av Melodifestivalen 2012.

I følge Aftonbladet ble den 30 år gamle artisten forespurt om være programleder allerede i sommer, og hun skal da ha takket ja. SVT legger opp til å fortsette tradisjonen med flere programledere, men hvem Sarah skal ha med seg på scenen er foreløpig ikke klart.

Verken SVT eller Sarah Dawn Finer har foreløpig bekreftet Aftonbladets opplysninger.

Ryktene svirrer ellers rundt Melodifestivalen 2012, kanskje særlig fordi SVT har vært mer tilbakeholden med å slippe navn på artister og andre bidragsytere enn tidligere år. Siste navn det spekuleres i er den 50 år gamle skuespilleren, regissøren og artisten Thorsten Flinck, som i følge ryktene skal delta med sitt band Revolutionsorkestern og en låt som blant annet er skrevet av schlagerreven Thomas G:son.

 

Kilder: SVT, Poplight
Foto: Stella Pictures
Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien