Første artist klar for MGP2012

Første artist til Melodi Grand Prix 2012 er allerede kjent, i motsetning til tidligere år, da vi har måttet vente mye lenger før navn har blitt bekreftet. Første deltager i neste års MGP er jentegruppa Irresistible, som mange kanskje husker fra fjorårets X-factor, der de endte på en niendeplass. 

irresistible

Hanne Rindal Ree, Saima Irén Mian, Lise Viktoria Hagen og Ingri Rønning fra Trøndelag, som til sammen utgjør gruppen Irresistible, har sunget sammen i fem år. Alle fire har fulgt med på Melodi Grand Prix i alle år, og det har vært et ønske for dem å delta selv. Etter X-faktordeltagelsen trodde de imidlertid at deres tid på skjermen var over, i alle fall for en stund.

Her fremfører de Beyonces «Irreplaceable» i x-factor  

Jentene var invitert i P3-studio for å bli intervjuet i programmet «Banden», der de trodde de skulle snakke om den nye singelen sin som skal slippes i januar. Det var i alle fall det de selv trodde… Midtveis i «intervjuet» kom imidlertid Per Sundnes inn i studio med nyheten om at de skal være med i MGP2012.

Jentene er nå innstilt på å jobbe knallhardt for å få til et best mulig show for seerne, og de er spente på hvilken delfinale de skal konkurrere i. Og selvfølgelig ikke minst hvilke andre artister de skal kjempe mot. Det er vel nærliggende å tro at de ønsker å få delta i delfinalen på Ørlandet, da de selv ble kjent med hverandre på musikklinja i Orkdal.  

Vi venter i spenning på flere av navnene til Melodi Grand Prix 2012…

Kilder; nrk.no, adressa.no, tv2.no
Bilde; adressa.no

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien