Malin er også klar for MGP 2012

I fjor opplevde vi at «The Black Sheeps» tok skrittet over i voksenverdenen, da de avanserte fra MGPjr til MGP. Nå ser vi altså at Malin gjør det samme. Hun vant MGPjr i 2005 med låten «Sommer og skolefri», en låt som skoleelever fortsatt synger på siste skoledag før sommerferienferien.

malin

Siden seieren i 2005 har Malin gitt ut flere plater, og hun har opptrådt på de fleste scener rundt i det ganske land. Hun er svært populær hos den yngre generasjon, og i 2010 fikk hun Spellemannspris for Beste Barneplate, for sin fjerde plate, «Malin». Det blir spennende å se hvordan det får når hun nå presenterer seg for et bredere publikum.

Nå er Malin blitt 16 år, og altså gammel nok til å delta i Melodi Grand Prix for voksne. I likhet med jentegruppa Irresistible i går, ble også Malin lurt av NRK og Per Sundnes. Hun trodde hun skulle ut på ridetur, men ble istedet møtt av hr.Sundnes med beskjeden om at hun skal være med i neste års Melodi Grand Prix.

Malin synger mest muntre, up-tempo låter, og det er nærliggende å tro at hun vil stille med det også denne gangen.

Her kan dere høre henne fremføre «PANG!»

Kilder; nrk.no
  

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien