Isabel Ødegård synger Thom Hell

NRK fortsetter å slippe artister til neste års Melodi Grand Prix, og denne gangen fikk vi sannelig også låtskriveren med på kjøpet!! Artist nummer tre er Isabel Ødegård, som skal fremføre balladen «I’ve Got You», skrevet av hennes venn og nabo, Thom Hell. 

mgp2012logo

Isabel og Thom er naboer, og det var en vekselvirkning av at Isabel ønsket en låt hun kunne synge, og Thom som gjerne ville skrive musikk men slippe å fremføre den selv, som nå førte til at de skal delta i Melodi Grand Prix 2012.  I utgangspunktet ville de lage en typisk Grnad Prix-låt, men siden Isabel ikke er så flink til å danse, og i tillegg er mer komfortabel med å synge roligere sanger, har de endt opp med en ballade, der det ikke blir de helt store utfordringene på koreografi-fronten.

Thom Hell er en kjent og kjær artist her hjemme, som har vunnet hele tre Spellemannspriser og også gikk av med seieren i årets utgave av «Det Store Korslaget». Han er opprinnelig fra Kristiansand, og har samarbeidet med blant andre Marit Larsen, Minor Majority og Marthe Wullf.

Isabel Ødegård er et mer ubeskrevet blad, og langt fra like kjent for det norske folk som sin låtskriver. Hun har en stor fortid som modell, men har alltid hatt lyst til å jobbe med musikk. For de fleste er nok narvikjenta best kjent som kona til Christian Skolmen. 

Kilde; nrk.no, thomhell.com

Del:
Relaterte artikler
MGP 2023
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien