Slik skal Israel velge bidrag til Baku

 

Den israelske kringkasteren IBA, har nå avslørt detaljer vedrørende deres nasjonale utvelgelse neste år. Neste års utvelgelse blir i fire forskjellige programmer og ender med en stor finale. 

israel

For noen dager siden postet IBA detaljene om neste års nasjonale utvelgelse i landet, også kalt Kdam. De leter for tiden etter et privat produksjonsselskap som kan tenke seg å ta på seg oppgaven med å produsere utvelgelsen. I utlysningen blir også detaljene til opplegget avslørt.

Det vil bli 3 til 4 programmer som skal vare i 45 minutter. Det skal være 4 til 6 etablerte artister med i utvelgelsen, og det hele skal ende opp i en stor live sendt finale som skal vare i ca 2 timer.

I finalen skal hver artist synge to sanger hver. Der etter velger publikum den sangen de likte best, og hver artist synger da denne sangen om igjen i en super finale.

Det er ikke avslørt noen detaljer om hvem som skal delta i neste års Kdam, men IBA har i år samarbeidet tett med Eurovision fansen i landet, og Israels OGAE klubb for å komme på mulige kandidater.

I Düsseldorf ble Israel representert av Dana International, som ikke klarte å komme seg til finalen.

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien