Intern utvelgelse i Frankrike

Frankrike har akkurat bekreftet at de vil delta i Eurovision Song Contest 2012 i Baku i mai. Som de har gjort de senere årene, vil Frankrike også denne gangen velge sitt bidrag internt. 

frankrike

Det er landets ESC-general, Bruno Berberes, som kan bekrefte deltagelsen. Han uttaler at det aldri har vært snakk om å trekke seg fra konkurransen, slik noen kilder har spekulert. Finalen i Eurovision Song Contest har et av de høyeste seertallene for noe tv-program uansett kategori, noe som sikrer en fortsatt deltagelse. 

Dette vil bli 55. gang Frankrike deltar i Eurovision Song Contest, og de er svært interessert i en ny seier. Etter å ha sendt anerkjente, etablerte artister de seneste årene, som Sebastien Tellier og Patricia Kaas, og før eller senere vil nok denne stsingen betale seg. 

Det går allerede mange rykter rundt hvem de kan komme til å velge, men de heteste navnene akkurat nå er Emmanuel Moire og David Guetta. Hvor sannsynlig det er at en av disse vil takke ja ved en eventuell forespørsel, vites ikke… 

Kilde; esctoday.com

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien