Kaliopi for Makedonia

Da er det kommet nok et artistanvn fra Balkan; denne gangen er det Makedonia som offentliggjør sin representant. Og den heldige er ingen andre enn Kaliopi. Mange Eurovision-fans har ønsket seg henne i flere år, og nå er det endelig hennes tur. 

makedonia

Det ser ut til at den makedonske finalen i år vil være omtrent som den i 2004, da det var Toše Proeski som var den utvalgte artisten. Det betyr en enkelt finalekveld der Kaliopi fremfører fem ulike bidrag, og publikum får velge hvilket hun skal fremføre i Baku, mest trolig i kombinasjon med en jury. 

Her kan du høre en av hennes sanger, denne er fra 2004. 

 

Dette betyr at vi trolig «slipper» en slik maratonfinale som vi opplevde i fjor, da den makedonske finalen varte i drøyt fire timer… 

 Bilde; Kaliopi.com.mk

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien