395 kroner for et MGP-sete

Billettsalgene for både finalen i Oslo Spektrum 11. februar og de tre delfinalen i Ørland, Larvik og Florø er i full gang.

mgplogo12ny

NRK og Dinamo har i år lagt seg på en rund pris på kr 395,- per sete for samtlige plasser og steder – slik at man vet man betaler, samme hva og hvor. Billettservice har riktignok et «begyr» på 25 kroner, slik at prisen i prinsippet blir noe over kr 400,-.

Scene- og feltplasseringer er naturlig nok noe forskjellig fra arena til arena, slik at vi her legger ut direkte linker til de fire delfinalene for å gjøre det enklest mulig for deg. Ved å trykke på linkene under, kommer du direkte til Billettservice og det aktuelle showet:

* Ørland 21. januar

* Larvik 28. januar

* Florø 4. februar

* Oslo Spektrum 11. februar.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien