Finale i Portugal 10. mars

Ett av de siste landene til å annonsere sin deltakelse i ESC 2012 er Portugal. Det lille landet på den iberiske halvøy, som fortsatt står med 6. plassen i 1996 som sitt beste resultat, vil nok engang bruke «Festival de Cancao» til å velge sin låt til Eurovision Song Contest.

portugal


Finalen går av stabelen den 10. mars og vil være en finale som vi vil gjenkjenne fra de foregående år. Det vil være mulig å sende inn sanger etterhvert, men detajlene rundt utvelgelsen blir ikke kjent før i desember.

Fjorårets deltakelse var en skuffelse for Portugal – da de ikke kvalifiserte seg for finalen, etter at de i tre år hadde gjort nettopp det. 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien