«The Greatest Day» fra Håvard Lothe-Band

Håvard Lothe – fra Florø – er neste artist bekreftet for MGP. På hjemmebane (vil vi anta), skal han og band opptre med «The Greatest Day».

havardlotheband

Lothe, med bakgrunn fra Liverpool-akademiet, har sakte bygget seg opp en rennomè i hjemfylket Sogn- og Fjordane, men den store oppmerksomheten har uteblitt. I 2006 deltok han i NRKs Kjempesjansen, og han har spilt inn duetter med Christine Gulbrandsen og Elisabeth Moberg.

Bandet består av erfarne og dyktige musikere, fordelt på en del uvanlige instrumenter som kontrabass og gjerne et godt gammelt hammondorgel fremfor keyboards. Dagens medlemmer er Erlend Mongstad, Thomas Frøyen, Torstein Mongstad og Werner Bryn. Musikken til Lothe kan kanskje beskrives som akustisk og stemningsfull pop.

 «The Greatest Day» skal være et up-tempo og humørfyllt bidrag.

Med Håvard Lothe-band, er 16 av 24 artister avslørt til neste års MGP:

Kilder: NRK, firda.no, wiki, havardlothe.com

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien