Jan Åge Fjørtoft til MGP…

…som programleder for for-programmene før hver av delfinalene og finalen.

Jan Åge Fjørtoft er nok best kjent for de fleste som fotballspiller og programleder for Viasat sine fotballsendinger. Men nå viser det seg altså at han i alle år har kost seg inne i «MGP-skapet» sitt. Som vi alltid har sagt; det er nok flere som liker MGP/ESC enn som innrømmer det…

janåge

Han har fått hjelp til å komme seg ut av skapet sitt av ingen ringere enn Per Sundnes, og disse to har pratet MGP under flere av kjendisfestene de har møttes på opp gjennom årene. Og nå har Per altså greid å overtale Jan Åge til å lede presentasjonsprogrammene som skal gå i forkant av alle semifinalene og finalen av Melodi Grand Prix.

Etter å ha hørt gjennom alle bidragene til Malodi Grand Prix 2012 sier Jan Åge at det er en stor spredning både når det gjelder artister og sjangere. Han mener også at fotball og MGP har en viktig ting til felles; nemlig konkurranseelementet. Synsingen er imidlertid det som skiller mest; når et fotballag vinner er det oftest fordi det er det beste laget, mens det er smak og behag som gjerne avgjør vinneren i MGP.

Som programleder vil han nok komme til å synse en del, men samtidig må han innta rollen som djevelens advokat. Det virker som herr Fjørtoft gleder seg til å begynne i jobben; vi gleder oss til programmene og håper det blir interessant å følge forberedelsene til årets show.

Kilde; vg.no
Bilde; vg.no  

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien