Brødrene i Sinplus ble «Unbreakable»!

Som nevnt lørdag kveld etter finalen i Die Große Entscheidungsshow, som sendtes direkte fra Bodensee Arena i Kreuzlingen, Sveits – gik seieren og æren med 17.87% av stemmerne til brødrene Gabriel & Ivan med det samlede navn Sinplus, og dermed ble årets svitsiske seier med italiensk islæt!

sveits

 

 Musikken har helt fra en tidligere alder interesseret brødrene meget, Ivans store passion var guitar, medens at Gabriels passion ble henledt til keyboard og trommer. Et uheld for Gabriel ved hans fod gjorde, at han fandt passionen for guitar i stedet for, og samtidig fandt hans sang stemme som et «instrument» også. I teenage årene spillede brødrene i hver sin gruppe, og udviklede sig henholdsvis der samt i hjthomas.

 Da Gabriel forlod gymnasiet rejste han til San Diego, hvor han prøvede sig i byens musikalske undergrundsmiljø. Da han vendte tilbake fra staterne, bestemte brødrene sig for at slå sig sammen som gruppe, hvilket resulterte i deres første single Without Identity, som plaserte sig på listerne i Alpelandet, og video til låten kom sig til adskillige tv-stationer.

 2 singler mere gav gutterne ut, hvoraf den 3. blev spillet på både sveitsiske og italienske radio-stasjoner, ligeesom at videoen vistes i begge lande. Ved verdensmesterskaperne i Hockey i 2009 skrev gutterne låten Shoot, som de fik æren av å fremføre foran fleire tusind personer i arenaen. Deres første album (Disinformation) er netop færdigt, og indeholder 11 låter.

 

Shoot

 


 

Schweiz20121

 

Resultat i årets sveitsiske finale ble som føljende:

 1. Sinplus: Unbreakable – 17.87%
 2. IVO: Peace & Freedom – 16.02%
 3. Chiara Dubey: Anima Nuova – 13.82%
 4. I Quattro: Fragile – 10.56%
 5. Katherine St-Laurent: Wrong To Let You Go – 9.91%
 6. Patric Scott feat. Fabienne Louves: Real Love – 9.81%
 7. Raphael Jeger: The Song In My Head – 5.96%
 8. Lys Assia: C’était Ma Vie – 5.46%
 9. Macy: Shining – 3.49%
 10. Atomic-Angels: Black Symphony – 2.36%
 11. Emel: She – 1.30%
 12. Guillermo Sorya: Baby Baby Baby – 1.19%
 13. Ze Flying Zezettes Orchestra: L’autre – 1.17%
 14. Sosofluo: Quand Je Ferme Les Yeux – 1.08%

 

Unbreakable

  

Kilder: Eurovision.tv + Sinplus.net

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien