SiLya vs Rikke Normann

New York-baserte Silya Nymoen er kanskje ikke det navnet som umiddelbart vil gjenkjennes her på berget, men hun har toppet de norske listene – og skrevet musikk for en amerikansk tenåringsstjerne.

sylianymoen

SiLya er nå klar for Melodi Grand Prix – med hele to bidrag! Der «Euphoria» vil bli hundre prosent SiLya – skal «Shapeshifter» fremføres av Rikke Normann.

SiLya hadde i sin tid to store hits sammen med med duoen Multicyde i «Not For The Dough» og «A Better Day» for ett tiår siden som Anéa. Siden fikk hun platekontrakt, flyttet til New York – og har basert karrieren som en multikunstner. Blant annet har Disney-superstar-Vanessa Hudgens brukt hennes «Last Night» på albumet Identified.

rikkenormann

Rikke Normann vi så i fjor sammen med Åste i «Not That Easy (Ah-Åh-Ah-Åh)», som vant sin delfinale i Ørland, men som siden ikke tok seg til superfinalen i Oslo Spektrum. Hun blir dermed årets første «gjenganger» blant de kjente artistene så langt i årets line-up.

 Det er to spennende artister som her har funnet tonen, under kan blant annet høre SyLias egen innspilling av Vanessa Hudgens’ «Last Night».


 

 


 

Kilder: escNorge, wiki, NRK, silyamusic.com

Del:
Relaterte artikler
MGP 2023
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien