Spania har valgt artist!

I dag kom offentliggjøringen av artisten som skal representere Spania i Eurovision Song Contest 2012 i Baku. Tidligere i desember har den spanske Head of Delegation, Federico Llano, uttalt at den utvalgte artisten/gruppen har «en solig profesjonell karriere», noe som har fått ryktene til å fly på ulike esc-nettsteder rundt omkring.

spania

Og den utvalgte artisten er altså Pastora Soler. Hun er 33 år gammel, og musikken hennes beskrives som en blanding av flamenco, pop og electronic. Sangen hun skal konkurrere med i Eurovision Song Contest 2012 skal velges ved en senere anledning, og publikum vil da få muligheten til å påvirke resultatet ved en 50/50 fordeling med en jury.

Her kan dere høre henne fremføre «La mala costumbre». 

Kilde; rtve.es

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien