Velkommen til Ørland!

Lørdag blir det fullt show i Hangar E på Ørland Hovedflystasjon, da årets Melodi Grand Prix sparkes i gang med første delfinale.

mgporland

Det blir Ørlands tredje delfinale på like mange år, og det er dermed en erfaren arrangør som tar i mot et rekordstort antall artister (åtte), presse og pulbikum  Ørland oppfordrer til «pent antrekk», og lokker med både åpen bar, nachspiel og åpningsshow med Korslag og MGP Lokal.

Tradisjonen tro, vil arrangøren kjøre en hel uke med arrangmenter: Vinterfestuka sparkes i gang i dag med fakkeltok og kulturprisutdeling. I løpet av de kommende dagene, blir det akitiveteter med alt fra hockeyskole, utstillinger, MGP-talkshow, «MGP On Ice»(!), konserter – og en egen Økumenisk MGP gudstjeneste….!

Torsdag kl 20:15 blir det direkte sending fra Ørland med Jan Åge Fjørtoft i MGP Ørland – akkurat nå. Hver torsdag fremover vil vi få et innblikk i hva som skjer bak kulissene, paneldiskusjoner – og artistenes vei mot selve delfinalene.

Delfinalen i Ørland går selvsagt på NRK førstkommende lørdag, kl 19:55 og blir en todelt sending.

Vi på escNorge vil hver dag i de kommende uke fore leserne med artiststoff og meninger. Melodi Grand Prix 2012 starter nå!


Startfeltet i Ørland er:

  1. Irresistible – Elevator
  2. Kim André Rysstad – Så vidunderlig
  3. Reidun Sæther – High On Love
  4. Rudi Myntevik – You Break It, You Own It
  5. Lisa Stokke – With Love
  6. United – Little Bobbie
  7. Nora Foss Al-Jabri – Somewhere Beautiful
  8. The Carburetors – «Don’t Touch the Flame


Kilde: mgporland.no, nrk – montasje: escnorge

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien