Inn i heisen med Irresistible

 Med låten «Elevator» satser jentegruppa Irresistible på å gå helt til topps både karrieremessig og i Melodi Grand Prix 2012.  

irresistible

Gruppen består av Saima Iren Mian, Lise Viktoria Hagen, Ingri Rønning og Hanne Rindal.

De ble for alvor kjent for det norske tv publikum, når de deltok i TV2 sin store suksess X-factor. Med Klaus Sonstad som sin mentor nådde helt til finalerundene. I finalerundene endte de til slutt på en sjette plass.  

 

Men fremgangen sluttet ikke med X-factor deltagelsen. Sammen med de andre artistene som også deltok solgte de til platina med et felles samlealbum.

 I tilegg til Melodi Grand Prix deltagelsen i vinter satser de også hardt på å slå igjennom i utlandet. Land som Tyskland, Belgia og Nederland er en del av jentenes satsningsområde.

Med seg på scenen på Ørlandet har de med seg en berømt tysk rap artist, som heter Carl Pritt. Samarbeidet med han har åpnet mange dører for jentegruppa, og med han på laget føler de seg trygge fremfor sin opptreden i den første runden av Melodi Grand Prix.

Låten «Elevator» er skrevet av Anne Judith Wik, Nermin Harambasic, Ronny Svendsen og Robin Jessen. Låten beskrives som tung, røff og full av harmonier.

Med forbilder som «Destinys child» og Beyonce kan vi være trygge på en solid og kul sceneopptreden lørdag 21 januar.


Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien