Cocktail Slippers: Skal rocke seg til finalen

28. januar er de første mann ut i Melodi Grand Prix i delfinale 2 i Larvik. Sangen de skal fremføre er en frisk rockelåt som heter «Keeps on Dancing. Sangen er skrevet av selve Cocktail Slippers som består av 6 jenter. Bandet ble dannet i 2001 av medlemmer fra den oppløste garagerockgruppa Barbarellas (1993-1999).

cocktailslippers

I mai 2002 kom debutalbumet Rock It, som består for det meste av 60-talls garagerock. Via omveier havnet plata i hendene på den amerikanske artisten Little Steven, kjent som Steven Van Zandt. Han er kjent fra Bruce Springsteens E-Street Band og TV-serien Sopranos.

Cocktail Slippers kom med sitt 2. album i  2004. Samme år var de med på by:Larm i Bergen. Plateslippet ble etterfulgt av en turne i Belgia og Nederland. Samarbeidet med Little Stevens fortsatte i  2008, de bidro på hans juleplate  som heter: Little Stevens Underground Garage Presents:Christmas A Go Gom , som er et samlealbum som inneholder klassisk garagerock.

I 2009  kom Cocktail Slippers med sitt 3. album. Albumet ble produsert av Little Steven, som har skrevet  to av sangene på deres album. Albumet heter St Valentines Day Massacre.

For å lese mer om Cocktail Slippers:

www.cocktailslippers.com

www.myspace.com/cocktailslippers

www.rockipedia.no

www.rockheim.no/mediateket/biografier/cocktail_slippers

 

Her er noen av CD-ene som Cocktail Slippers har gitt ut:

2001: Rock It

2004: Last Christmas/Kids in America

2008:Christmas A Go Go

2009: St Valentines Day Massacre

2010:It’s Christmas

Kilder:www.rockipedia.org

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien