Páll Óskar i finalen på Island…

…men ikke som deltager; han skal fylle rollen som programleder sammen med Brynja. Men det er vel lov til å håpe at det kanskje kan komme et musikalsk bidrag også? Kanskje under avstemning og stthomaselling? 

 ssny

Etter at Páll Óskar i fjor trakk seg som programleder for «Alla leið», RÚV sin utgave av «Adresse»-programmene, har spekulasjonene gått høyt rundt en mulig deltagelse i årets Söngvakeppni Sjónvarpsins. De spekulasjonene ble lagt døde mandag i denne uken, da se siste fem artistene ble sluppet og hans navn ikke var på listen.

Nå har det imidlertid blitt annonsert fra RÚV at Páll Óskar skal dele programlederrollen under finalen med Brynja, som har gjort den jobben alene i de tre semifinalene.

Tidligere år har RÚV valgt å avholde sine uttagninger til Eurovision Song Contest på en meget nøktern måte; med et svært begrenset publikum i ett av sine egne tv-studioer. I år har de derimot lagt seg på en langt flottere linje for finalen; den holdes i Reykjaviks fantastiske nye konserthus, Harpan.

IMG 5817

Kilde; escNorge.net, ruv.is  
Bilde; escNorge.net 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien